Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Sclipici French - Nail franceză cu top colorat unghii autocolant
Detalii
+

Franceză unghii odată altfel se angajeze cu Crea sclipici franceză unghii autocolant. În loc de clasic alb Vârful unghiilor este găsit cu acest Varianta spumante arta unghiilor cu grafic sau florale. Franceză de top face faţă cu uşurinţă pe unghii modelat lipite şi sigilate.

Aplicarea strălucitoare abtibilduri francez este uşor. The Cui este ca de obicei amenajate sau modele cu acril sau gel. Este că forma finală a constatat, suprafaţa este curăţat, a unghiilor farfurie trebuie să fie fără praf şi uscat. Motivul dorit din gama de Abtibilduri francez cu sclipici va fi tras uşor din suport de hârtie, ideală Aceasta este o pereche de pensete. Abtibilduri care va apoi partea de sus a unghiei locul şi uşor apăsat. Acest lucru este franceză Unghii de arta cu efect de sclipici deja aproape gata. Pentru durabilitate de lungă durată pe sigiliu, de exemplu cu etanşare gel face unghiilor. Acest lucru se aplică în strat subțire şi călit în lumină UV.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional