Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Aerograf

Aerograf

Sabloane de arta unghiilor Aerograf Sabloane de arta unghiilor
0,45 € *
Aerograf stencil Aerograf Aerograf stencil
0,63 € *
Culori aerograf Aerograf Culori aerograf
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Tipsuri predecorate Aerograf Tipsuri predecorate
Pret de la 6,20 € *
Tipsuri stiletto predecorate Aerograf Tipsuri stiletto predecorate
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Tipsuri aerograf (airbrush) Aerograf Tipsuri aerograf (airbrush)
Pret de la 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Arta unghiilor placa de amestecare Aerograf Arta unghiilor placa de amestecare
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Aerograf și kit airbrush painting pentru unghii
Echipamentul de bază pentru arta de unghii aerograf

Tehnologia reuşeşte în arta unghiilor în airbrush, ustensile diferite sunt necesare. Echipament pentru acest speciale de unghii arta varianta ca un aerograf practice Kit este oferit în magazinul nostru. Pentru echipamentul de bază sunt necesare următoarele instrumente:
• Airbrush arma
• Piston compresor cu rezervor de presiune
• Conexiune furtun, de exemplu ca un furtun de spirala
• Filtru
• Cap de aspirare suportul
• Kit de curăţare
• Apa culori solubile inclusiv alb-negru
• Aerograf nail art stencil
Acest echipament este disponibil, locul de muncă pregătită, gata pentru arta unghiilor. Folosind un protector de gura este recomandat să în condiţii de siguranţă a evita inhalarea de vopsea ceaţă. Zona ar trebui să fie protejate, a postului de lucru în sine necesită o lumină strălucitoare şi orbire-free pentru vederi perfecte a unghiilor.

Pregătirea unghii bun pentru rezultate mai bune

O arta unghiilor poate fi întotdeauna numai fel de bun ca se face pregătirea unghii. Aplicarea aerograf tehnica acril sau gel unghii sau unghiile naturale armat este posibil. Suprafaţa trebuie să fie bine curăţate, curată şi uscată. Un şablon de protectie piele auto-adezive în jurul unghiilor este lipit de protecţie a degetului. Ca prima este pulverizat unghia degetului mare. Pentru a regla presiunea Compresor 1.5-2 baruri de airbrush poate începe aplicarea. Distanţa de la unghii ar trebui să fie aproximativ 4-5 cm.

Elimina pentru arta unghiilor perfect aerograf

Arta de unghii aerograf funcţionează în mai multe straturi subţiri. Ca urmare, rezultatele sunt deosebit de bine. În primul pas, unghii este echipat cu un grund. Alb este de a face foarte bine şi aduce la lumină ulterioare straturi de vopsea. Prima se usuca haina, stencil aerograf fi utilizate. Motivul dorit este plasat pe unghii şi apăsat pe. O cantitate mică de in rezervorul de compresor este umplut cu culoarea dorită, distanţa atunci când se aplică poate fi redus uşor. De asemenea, aici sunt utilizate din nou în mai multe straturi.

Este vopsea uscate şi sunt pulverizat pe orice teme dorit, şablon cu atenţie este eliminat cu ajutorul unei pensete. Garda degetul poate fi eliminat, de asemenea. Arta de unghii aerograf completă este sigilat cu un strat de top şi aşa înainte decolorare şi zgârieturi bine protejate.


Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€