Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Aerograf
Culori aerograf - tehnica de arta unghiilor precise şi individuale
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Culori aerograf sunt ideale, pentru a crea unice unghii acril şi gel unghii. Face discret si elegant cu aerograful Geraät este în funcţie de presiunea şi proiectare până la Baterea bătător la ochi de unghii arta creaţii. Fiecare unghie este ilustraţia mici la timp.

Înainte de a unghiilor se poate aplica culori aerograf, acest lucru trebuie să fie pregătit în consecinţă. Cui este degresarea şi luminos corespunzător amorsate, sunt ideale pentru baze de alb la culori aplicate ca lumini intense. Culori aerograf sunt completate în compresorul şi pulverizat pe la dorinţele dumneavoastră şi instrucţiunile de pe unghii. Aceasta tehnica poate fi folosit pentru arta fantezie unghiilor, precum şi franceză unghii concepute pentru exact. Cui este pe deplin aplicată şi uscate, asigură un strat de top ca un finisaj de etanşare şi pentru lung timp stralucirea culorii şi rezistenţei.


Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional