Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Piatra de cristal pahar display 2 mm - pietre de unghii arta
Detalii
+

Nail arta sticla cristal piatra ecran de 2 mm este vorba, ceea ce este necesar pentru adăugarea de un cui la arta de unghii elegant spumante. Mici pietre de cristal poate seta individual sau în grupuri de bordurare extravagante sau fi modele de asemenea ochi-prinderea şi imaginativă. La final, un sigiliu asigură prinderea durată pe unghii acril sau gel.
Înainte de pietre de sticlă cristal piatra display 2 mm în modelarea pot fi încorporate, construcţia atent cui se face ca de obicei. Unghia naturala este depusă, periat şi acoperite cu grund, un gel de amorsare oferă baza perfectă pentru modelarea ulterioare. Cui va fi construit în straturi diferite pentru a o C-curba, într-unul din straturile sau cristale de sticlă sunt apoi incluse în stratul final. La pietrele sunt în materialul de linie umede model doar presat, cu atenţie filmate şi vindecat. Este important că nu golurile dintre piatra si acril sau gel va rămâne, altfel mai târziu cauza plimbari neplăcute. Există unghii şi unghii asamblate, asigură un sigiliu finală, că unghii lungi deţine şi straluceste permanent. Gel de sigilare este aplicat şi călit sub bec UV. Prin tratarea cu o lustruire finală şi curat unghiilor devine chiar mai strălucească.
Dimensiuni
+
0.065 Metri (m)
0.005 Metri (m)
0.065 Metri (m)
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional