Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Unghii autocolant dungi - dungi în tendinţa de arta unghiilor
Detalii
+

Ea nu putea fi mai uşor: cu autocolant de unghii dungi poate fi rapid şi uşor, aducerea benzi de diferite culori pe unghii. Motive de arta unghiilor mici sunt aplicate în conformitate cu specificaţiile pe unghii şi sigilate pentru ţineţi de durată.
Astfel unghiilor autocolant dungi ideala vin în prim-plan, unghii este pregătit ca de obicei. O meticuloasă manichiura sau modelare cu acril sau gel este bază perfectă. O potrivire de culoare vopsea sau a unui gel de culoare corespunzătoare este recomandat ca o bază pentru dungi. Unghiei trebuie să fie curată, fără praf şi uscat. Unghii autocolant dungi va fi dedusă din suport de hârtie cu degetele sau o pereche de pensete şi plasate pe unghii. Fixarea se face apăsând uşor. Cui este gata, un sigiliu care asigură sprijin adecvat şi strălucire de durată. Arta unghiilor folosind un gel de sigilare este deosebit de rezistent, aplicarea de un lac limpede este de asemenea posibil.
Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional