Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail diamante 4 x 7 mm - pietre colorate ca ochi-catcher
Detalii
+

Arta unghiilor sunt diamante în formă conică 4 x 7 mm și, prin urmare, stabil în acrilice şi, de asemenea, gel nails munca. Pietre în mai multe culori diferite sunt ideale, de asemenea, destul de simplu model de straturi cu o poftă de mâncare, să o reevaluaţi si pune repere magice.
Arta unghiilor poate lucra deja în poziţia de model sau mai târziu în terminat acril sau gel unghii lipici diamante 4 x 7 mm. Este important pentru ambele Varianta care partea vârful de diamant puncte faţă de unghiei. Este arta de unghii se inserează după finalizarea modelare, o gaură în dreptul Dimensiune este forate cu tăietori de unghiilor, diamant este inserat în. Astfel arta unghiilor cu multi colorate diamant sclipitoare lung deţine şi straluceste permanent, am terminat crearea sigilate în cele din urmă. Un strat de top, care este tratat cu ulei curat sau lustruit oferă strălucire maximă.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional