Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Folii pentru unghii
Unghii folie - aur - spectacole de artă nobil şi plin de farmec unghiilor
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Folie de unghii în aur este ideal pentru a aduce arta unghiilor rapid şi cu o poftă de mâncare pe unghii. Design arata complet diferit şi în aplicarea de gel de vopsea sau culoare, există nenumărate moduri de a manipula folie lucioasa. Stilul este perfect, un sigiliu creează un strat protector de top sau clar-strat de finisaj şi asigură lung strălucească şi un zero - şi suprafaţa rezistent la impact.
Pentru crearea de arta unghiilor cu folie de unghii - aur are suprafaţa de unghii curat şi fără grăsime? Un pre-curatare cu curat şi Zellette este ideal, acest lucru asigură o aderenţă perfectă a adezivului de folie. Adezivul este aplicat slab pe unghii şi uscate, cu uşurinţă. Substanța se transformă la Milky la incolor, folie de transfer pot fi plasate şi apăsată în jos cu un băţ de lemn de trandafir sau chiar şi un loc de vârtej. După uscarea completă suportul poate fi îndepărtată uşor şi folie de aur străluceşte în luciu metalic. Un strat de top se aplică la final, sigilate unghii termina şi măreşte luciul şi durabilitatea. Folie de arta unghii pe gel unghii folosit, înlocuit cu o structura gel adeziv. Pentru a intari gelul strat, după introducerea filmul unghiilor este cura finală sub lampa UV.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional