Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Folii pentru unghii
Unghii folie Rainbow pentru orbitor efecte pe unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Izbitor colorate provine din transferul de folie de unghii Rainbow. Elementul de arta unghiilor flamboaiant este potrivit pentru design elegant în seara pentru a doua zi. Folie de unghii simplu-la spre-folos transferul este fixată cu un lipici de folii speciale pe unghii naturale, pe modelul locaţie cuie, de asemenea, un gel de construcţie poate fi folosit ca un adeziv.
Este prelucrate cu folie adeziv folie, unghiei trebuie să fie curată şi uscată. Cu cleaner Zellette, grasime si praf pot fi dezinstalate. Un strat subţire de adeziv este aplicat pe unghii, aceasta poate atrage, atâta timp ca, până când acesta devine transparentă. Această etapă este atins, secţiunea film este plasat şi apăsat pe. Acest lucru este un vârtej la faţa locului mai mare sau, de asemenea, un stick de lemn de trandafir. După câteva secunde este intarit lipici şi protector poate fi îndepărtat cu degetele sau cu pensetă. Similare pentru a continua, dacă în loc de gel adeziv structura utilizate pentru aderenţă din filmul de curcubeu. Această procedură se aplică în special la acril sau gel unghii. Gel clar pe inductie pe scurt, apoi segmentul de film este apăsată în jos. Mai multe pasaje rigidizarea garanta prindere fermă. Unghiilor poate fi apoi reconstruită, completate cu chiar mai mult arta unghiilor sau sigilate în mod similar.
Produselor poate diferi uşor de imagine de la magazin!
Dimensiuni
+
0.025 Metri (m)
0.025 Metri (m)
0.045 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional