Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Fotbal de tatuaje unghii pentru o arta unghiilor perfect
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Tatuaje unghii sunt ideale pentru crearea rapidă a unghii şi potrivit în special pentru sezonier evenimente cum ar fi Cupa Mondială sau Campionatul European. Indiferent din care tara sau care echipa este la purtător prioritate - abtibilduri sunt de a avea toate variantele si sunt pe unghii artificiale, precum şi pe unghia naturala, rapid şi uşor.
Păstraţi fotbal în condiţii de siguranţă şi timp unghii tatuaje pe unghii, o pregătire temeinică şi de curăţare a suprafeţei de unghii este recomandabil. Este ideal pentru uşor înăsprire unghiilor cu tampon. Deci, nu pot aluneca tatuaj unghiilor la închidere. Abtibilduri pentru unghii este apoi împodobite şi pe scurt înmuiat în apă. Cu grijă, cu o pereche de pensete, motivul poate fi eliminat şi plasate în poziţia dorită pe unghii din suport de hârtie. Autocolant mici se adapteaza perfect la suprafaţă şi poate haina gama nded apoi cu o etanşare gel sau un top fi fixat şi sigilate. Deci, o valabilitate de lungă de fotbal de tatuaje unghii este securizat.


instrucțiuni
+

Pasul 1: După ce au modelat unghia, puteţi începe acum cu arta unghiilor.

Pasul 2: Taie motivul dorit.

Pasul 3: lasa ca taie pe scurt într-un castron de apă se înmoaie motiv.

Pasul 4: Aduce subiectul din castron de apă şi cu atenţie, îndepărtaţi folia de transport folosind o pereche de pensete.

Pasul 5: Acum vă puteţi plasa imaginea în locul dorit.

Pasul 6: Acum vă poate sigiliu modelarea folosind un palton de top sau gel de etanşare.


Sfaturi

-Tu ar trebui să înăsprire a unghiilor folosind un tampon prealabilă de tatuaje de arta unghiilor.
-Astfel puteţi obţine o mai bună aderenţă de tatuaje, şi dacă veţi modelul capabile de etanşare aluneca nu la locul dorit.Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional