Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
KONAD colectie ştampilarea şablon - multe motive
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Cu KONAD Colectia ştanţare stencil devine uşor exact Nailstyling. Este facuta din metal si poate fi folosit din nou şi din nou în tratament atent. Cele mai bune rezultate sunt obţinute cu KONAD ştampilarea lacuri. Acestea sunt, de asemenea, disponibil în magazin nded.

Un lac de unghii Ştanţare în Culoare dorit este un şablon de potrivire pentru ştampilarea perfectă după metoda KONAD, precum şi un tragator şi o ştampilă necesare. Lacuri stampile au avantajul că se usuce mai lent şi permite astfel o manipulare precisă, liniştită în comparaţie cu alte lacuri de unghii. Toate echipamentele sunt disponibile în magazin ca o singură componentă sau, de asemenea, în set. Unghii este aplicat KONAD şablon Colectia ştampilarea şi apoi scade netedă cu spatula. Opţional, de asemenea, diverse motive Ştanţare în culori diferite pot fi aplicate pe unghii. Ştampila este subiectul şablon şi transferul rapid cu o mişcare de fier pe suprafata unghiilor este pregătit. Unghii este gata, un strat de top se asigură, că ştampilarea cererii lung străluceşte permanent şi impodobita unghiilor.


Dimensiuni
+
0.002 Metri (m)
0.254 Metri (m)
0.18 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional