Vă facem cadou cheltuielile de transport! La o valoare a comenzii de peste 119 € * numai la expediere prin DHL către

Categorii

Produsele marcate cu această siglă au fost certificat de către TÜV Süd.

Tu esti aici Nail Art / Margele

Margele

Mărgele colorate Margele
0,80 € *
-20%
Mărgele colorate Aur Margele
0,80 € *
-20%

Margele nail art - margele si perle decorative pentru unghii false

Ornamente pentru unghii - Degetele și mâinile au fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru artiști. Botticelli a acordat în capodopera sa ”Nașterea lui Venus” o atenție specială mâinilor zeiței, pictându-le cu mare dragoste pentru detaliu. Contemplând femeile din picturile lui Rubens, admirăm mâinile lor împodobite cu inele, unghiilor care rotunjesc frumusețea mâinilor revenind bineînțeles un rol deosebit în estetica imaginii. Și ungghiile noastre pot deveni obiecte de artă. De ce să fim mulțumite cu aplicarea unui simplu lac? Ornamente precum mărgelele de unghii le sporesc frumusețea. Mărgelele de sticlă se fixează foarte ușor și învăluie unghiile frumos modelate în farmec strălucitor, precum piatra prețioasă un inel. În privința diversității, mărgelele de sticlă pe care vi le oferim nu sunt cu nimic mai prejos pietrelor prețioase. Găsiți în gama noastră de produse mărgelele de sticlă de mare diversitate, adecvate pentru diverse ocazii și deosebit de rezistente. Mărgelele se fixează în lac sau gel înainte de întărirea acestuia. Vi le oferim în culori și modele diferite, cu sau fără reflexe irizante, transparente, cu aspect de jeans, metalic sau sidefat. Lejere, elegante, adaptate restului designului sau contrastând cu acesta. Posibilitățile de utilizare a mărgelelor de sticlă în designul unghiilor sunt nelimitate.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional

Nr articole ar putea fi găsite corespund criteriilor de căutare. Vă rugăm să alegeţi un cuvânt de căutare diferite şi să încercaţi din nou.
Ai o sugestie pentru un element nou? Sunteti bineveniti sa ne anunţa.