Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Nail arta unghiilor folie adezivă-retro stil - un touch anilor 1970
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Ar trebui să primească un design foarte special de unghii, unghii arta unghiilor filmul este auto adezive - stil retro ideal. Motive orbitor în stil retro conjure accentele pe unghii, care este excelent ca un catcher. Prin grosimea scăzut folie l pot fi aplicate cu uşurinţă în clădire gel sau sub sigiliu.
De lucru cu unghii arta unghiilor folie adezivă - stil retro este foarte uşor. Cui se realizează ca de obicei, folie fie pot fi încorporate în structura gel sau pastă direct sub straturi top poate fi. O suprafaţă curată şi uscată este important pentru o prindere sigură de Naiart autocolant. Se recomandă, de asemenea, uşor înăsprire a unghiilor farfurie cu tampon. Filmul Naiart se taie în forma dreapta, cu ajutorul unei pensete motivul poate la transportator mediu cu atenţie fi eliminat şi plasate pe unghii la locul dorit. Apăsând uşor folia este fix şi apoi pot fi protejate cu un strat de gel de structura sau direct prin intermediul sigiliul. O a terminat de unghii de curăţare sau utilizarea de lustruire uleiul asigură lung straluceasca.

Dimensiuni
+
0.006 Metri (m)
0.105 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional