Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Fizz pentru margele aspectul modern de caviar, bile mici pe unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

În unghiilor, este cu greu ceva care nu exista. Produse noi sunt întotdeauna populare şi care are aceasta în primul rând, mai ales invidia. Cu noastre NAIL-EON Fizz margele sine puteţi salva cu greu beneidenden ochii. Utilizaţi efectul de icre pentru unghiile tale. Te vei întreba acum sigur ce are de a găsi icre pe unghiile tale. Nimic! Doar efectul.

Nou trend este un credit de la numele lui. Icrele nu este doar o delicatesă exclusiv, el este deja cunoscut ca tesatura de îngrijire în lupta împotriva ridurilor. Astfel, această exclusivitate este predestinat pentru unghiile. Desigur nu reale icrele, dar margele mici, care determina exact acest efect.

Crea un efect 3D unic cu nostru margele Fizz. Veţi avea nevoie de un lac de culoare. Aplicarea în două straturi de unghii. Cel mai bun, se lucra individual fiecare unghie, astfel încât Vopseaua se usuca prea repede. Vopseaua este inca uda, se presara potrivire margele mici. Dacă te-am acoperit întreaga unghiilor, apăsaţi margele din nou şi să uscată unghiilor.

Utiliza produsele noastre de cea mai înaltă calitate pentru dumneavoastră cele mai frumoase creatii de arta unghiilor. Produsele noastre sunt supuse cerinţelor standardelor europene.

Dimensiuni
+
0.021 Metri (m)
0.038 Metri (m)
0.085 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional