Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail Castravet - forme neobişnuite pentru unghii frumoase
Detalii
+

Arta de unghii seturi de paianjen o reţea fină structură pe unghii. Ca acoperire completa decorare sau în combinaţie cu stil francez fermecător efecte pot fi realizate. Reţeaua va taie în formă şi încorporate în modelare cu acril sau gel.
Pentru aceasta, unghia naturala este pregătit ca de obicei. După aplicarea grund, grundul şi un contact strat de protecţie a unghiilor naturale, înainte de colorare, unghii se introduce panza de paianjen într-una din straturi suplimentare de gel. Formele pentru a intari gelul si sta ca stabilă şi bine protejate în termen de modelare. Păianjen poate fi folosit cu transparente sau colorate model, de asemenea, materiale, in functie de combinatia discret apar efecte bătător la ochi de linie. Precum şi, atunci când aplicarea acrilic ca model de amplasare material, care acţionează. Terminat modele este a unghiilor artificiale. Se încheie cu un strat de etanşare, de exemplu cu strat de top. După uscare şi curăţare cu cleaner este modelul poziţia unghii luciu ridicat şi de lungă durată şi zero şi pauză-dovada sigilate.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional