Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail Springs Leopard - decoraţiuni extravagante unghiilor pentru unghii gel
Detalii
+

Ar trebui să ar fi chiar ceva special, apoi arta unghiilor Leopard crea izvoare de posibilitatea de a aduce motive individuale şi neobişnuite pe unghii. Formele sunt în structura de poziţia model unghii cu încorporate. Tehnica buna este important pentru o durată de formă şi de mare se pare.
Continua ca de obicei primii paşi de unghii, unghii sub forma, periat şi acoperite cu un gel de bază. Pentru a preveni decolorarea unghiei, se aplica un strat mai departe de gel. Arta unghiilor este încorporat apoi izvoare în gel de construcţie. Este important că primăvara se taie Deci, este uşor mai mici decât unghiei. Peste primavara, un alt strat de gel este dat, atunci este vindecat. Cui este modelat ca de obicei în continuare şi strat de strat este un model de locaţie unghii, în interiorul căreia colorate proiectate se află. Atât modelarea complet deţine permanente şi straluceste ca dorit, un gel de sigilare, un finisaj este aplicat.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional