Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Folie metalică efecte pe unghii naturale sau artificiale
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Glamour folie unghiilor von nded este de asemenea potrivit ca un element de arta unghiilor în tehnica acril pentru gel de modelare. Este posibil să se utilizeze pentru acoperirea completa unghiilor design sau ca un catcher inteligent în contextul de modelare. De asemenea, pe unghia naturala, filmul poate fi uşor ataşat în lor mai multe Varianta.
Vorm aplicarea arta unghiilor folie pe naturale sau unghii artificiale trebuie aceasta a adus în formă, dacă este necesar, sunt modelate şi bine curăţate. Mai ales pe o eliminare completă de particule fine este să acorde atenţie. Un aspirator din gama online nded este ideal pentru acest lucru. După după selectarea patch-uri corespunzătoare de cuie pentru unghii, este atent scos transferul panglică şi folie de unghii de glamour înfiinţat. Numai atunci, dacă filmul wafer-thin autoadezive este poziţionat perfect, apăsaţi ferm. În câteva momente, un spectaculos Nail este evocat folosind aceasta tehnica, a apoi aplicate etanşare gel unghii folie rămâne sigure in loc.
Noastre sfat speciale pentru aplicarea de folie de unghii pe unghie naturală: filmul este încălzit cu un uscător de păr ea se întinde ca von sine netedă şi perfect aderă la suprafaţa de unghii.
 
Noastre nail glamour sunt cunoscute ca unghii împachetări
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional