Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Noapte shine unghiilor autocolant jappy pentru o modelare unghii creative
Detalii
+

Nail art ar trebui să fie în mod ideal la fel de unic ca utilizatorului. Noapte shine unghiilor autocolant snowboard sunt disponibile în diferite variante şi dimensiuni, astfel încât fiecare client va găsi combinaţia că natura este cel mai apropiat de ei, indiferent dacă singur subiect sau ca un mic ornament pentru toate unghiile. Abtibilduri au un strat speciale, care vor lumina în întuneric sau la lumină ultravioletă.

Cui va fi iniţial pregătite şi depuse în formă corespunzătoare. Odata depunerea a fost eliminat, autocolant de unghii poate fi aplicat. Pentru a face acest lucru, ei vor fi înregistrate utilizând un obiect ascuţit un ac sau o pereche de pensete, tocmai plasate şi apăsat pe unghii. Un strat liber de haina clar, top gel coat sau sealant oferă strălucirea reale arta unghiilor întregul şi totodată protejează de daune şi efectele de zi cu zi.

instrucțiuni
+

Pasul 1: Pregătirea unghii ca de obicei.

Pasul 2: Alege un motiv şi -l trage cu un obiect ascuţit, precum o pereche amendă de pensete sau un loc de vârtej de suport de hârtie.

Pasul 3: Apoi plasat autocolant în locaţia dorită pe unghia şi se apasă uşor.

Pasul 4: Apoi sigilate designul unghiilor cu o haină clară, strat de top sau un gel de sigilare. Astfel, arta unghiilor este protejat.


Sfat:

Forma unghiilor naturale sau mai mari autocolante se poate întâmpla, care stau pe părţile laterale şi nu sunt netede. Apoi utilizaţi truc folosind agăţa de film. Pune autocolante într-un tampon de corespunzător mare gel şi strânse se întinde pe o bucată de peste unghii. După uscare, folia poate fi scos.Feedback
+
Evaluări generale
4
Rezumat
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional