Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Piercing
Accesorii Nail Art Nail-placat cu aur încrustaţii pentru fin unghiilor design

Detalii
+

Delicat opere de arta actului metalică placate cu aur unghiilor design elegant şi extravagante în acelaşi timp. Accesorii Nail Art Nail sunt decorate cu pietre mici şi sclipitoare de acest frumos. Deponenţilor în strat acrilic sau gel sunt încorporate pentru aspectul flamboaiant de arta unghiilor.
Nail aur strălucitor insertii din categoria de deponenţi & piercing poate fi destul de simplu. Avans de unghii este configurat ca de obicei şi amorsate. Insertii sunt încorporate direct în stratul de structura şi sunt potrivite pentru acrilic, cum ar fi gel modelul straturi. Prin ordinul straturi transparente un alt mic deponenţilor este bine protejate în interiorul locaţia de model. Aceasta este, de asemenea, mai ales extravagante şi elegant. Stratul final de etanşare asigură protecţie maximă şi lucios. Acril-ca model de straturi de gel haina poate fi echipat cu un top, ceea ce face rezistent la zgârieturi şi scăpărător permanent unghiei. Un efect de luciu pentru modelul acrilice printr-un final poloneză, luciu sau sigilare rapid aici asigura puterea necesară de unghii.

Feedback
+

Evaluări generale

4

Rezumat

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional