Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Piercing
Halloween nail art - arta unghiilor înfiorător cu fantome şi co.
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Fantome, vrajitoare, dovleci - cu Halloween arta unghiilor unghiilor design cu această ocazie este pe deplin în trendul. Motive mici din categoria de deponenţi & piercing evoca aspectul corespunzătoare de groază pe unghie gel în clipi din ochi. Un sigiliu asigură stabilitatea durabilă şi efectul glossy speciale.
Pentru a utiliza unghii Halloween arta ca de obicei pregătit unghii şi reconstruit. Înfiorător deponenţilor în motive detaliate sunt încorporate în stratul de emulsie de grund şi stai ca sigură şi stabilă în modelarea. Prin fundal transparent a formelor, motivele acţiona ca evidenţia speciale şi profesionale. Pe deponent, construirea gel este modelat şi vindecat. Un sigiliu este încheierea unghiile ca de obicei. Acest lucru asigură o rezistentă la zgârieturi suprafaţă unghiilor şi lucios. Acest lucru va creşte, de asemenea, utilizarea de lustruire de ulei.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional