Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Piercing
Nail suprapuneri - scule de unghii plin de farmec pentru bijuterii unghiilor
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Suprapunerile spumante 3D sunt doar dreapta pentru plin de farmec nail art. Elementele mici face unghiile pentru piese mici de bijuterii şi poate fi folosit, de asemenea, în strat acrilic de modelare în stratul de etanşare.
Suprapunerile care sunt atribuite la categoria de deponenţi & piercing-uri, se adaugă la sfârşitul de unghii. Avans, unghia va fi construit ca de obicei. Unghia naturala este depusă la şi conceput de, un grund asigură potrivire perfectă din următoarele straturi de locaţia de model. Grund şi clădire straturi face unghiilor perfect sculptate cu curba C. În final, suprapunerea este inserate în stratul final, de exemplu în gel de sigilare. Elementul mici pur şi simplu este presat în gel umed şi vindecat în lumină UV. Apoi a unghiilor farfurie este curăţată şi / sau alte tratate cu lustruirea ulei pentru strălucire maximă. Suprapunerile în straturi de acril, de asemenea, pot fi încorporate. Deponenţilor din acril umed este presat si se intareste acolo.


Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional