Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Pisica holograma display 3 x 6 mm
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Pisica orbitor din holograma rotund display 3 x 6 mm 12 culori sunt ideale atunci când strălucitoare şi izbitoare repere ar trebui să fie încorporată în unghii. Pietre în formă de lacrimă sunt presate în Modellagemasse şi în consecinţă în funcţie pe materialul să fie vindecat. Un sigiliu asigură durabilitate şi mult timp straluci.
Înainte de ochii de pisică de pe ecran ca o arta unghiilor pot fi încorporate, unghii acril sau gel trebuie să fie instalat cu atenţie. Unghia naturala este depusă şi conceput de. Un grund asigura adeziunea cerute de grund pe unghii. Strat de strat de poziţia model unghii cu curba C este format acum, în ultimul strat de structura, inserează pietre la cat dorinta holograma display 3 x 6 mm şi cu inductie sau cu uscate. Deci, deponenţii adere stabil în unghiilor artificiale. Un strat de top se aplică pentru durabilitate lung şi lucios. Gel de sigilare este pictat în strat subțire pe unghii şi călit în UV lumină pentru două până la patru minute. După tratamentul final cu curat şi lustruire, straluceste unghii pentru o lungă perioadă de timp şi este permanent rezistentă la zgârieturi.
Dimensiuni
+
0.025 Metri (m)
0.005 Metri (m)
0.025 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional