Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Nail arta reţea - tul forme pentru modelarea unghiilor speciale
Detalii
+

Arta unghiilor este confectionata din tul în diferite culori. Acest ornament la categoria de forme seturi speciale accente pe unghii şi îi dă o textură reticular care atrage atenţia la sine. Reţeaua poate fi folosit ca decor pe unghie sau în stil francez.
În contextul de gel modelare arta unghiilor este încorporată reţea pe unghii. În primul pas unghia naturala, ca de obicei pregătite, acoperite cu grund şi gel de amorsare este acoperit. Un strat de contact va proteja unghii la decolorare. Tul NET este adus în forma dorită şi plasat într-un strat umed de construcţie gel. Apoi formele sunt acoperite cu un strat mai departe de gel şi sunt fixate, precum şi pe unghii. După uscare, unghii este modelat pe, pe ultimul strat, un strat de top este aplicat ca un finisaj. Sigiliu garantează o rezistentă la zgârieturi şi hard-poartă unghiei cu strălucire lung. O curatare cu curat sau un tratament cu ulei de slifuire, armat cu factorul de stralucire.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional