Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Sclipici praf
Sclipici Nail laser - praf sclipici pentru modelarea in mai multe culori
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Designul unghiilor strălucitoare conjures până unghii Arta laser sclipici. Particule strălucitoare glitter stralucitor poate fi folosit pentru acrilic, precum şi locaţia de model de gel. Pentru efecte speciale, culorile sunt amestecate şi împrăştiate modele, sau fin distribuite pe unghii. Un sigiliu final asigură durabilitate şi luciul de locaţia model finit.
Particulele sclipici în arta unghiilor cu laser sclipici sunt deosebit de fin, foarte opac si poate fi folosit ca diverse în modelarea. Unghii artificiale este compus, ca de obicei, grund şi capsă gel aplicat naturale unghiilor lustruit forma. După solidificare a primul strat de gel va sclipici pudra direct în stratul de sudoare răspândirea sau creative Streumustern. Apoi a jucat alte straturi la structura de unghii gel. Similar cu procedura pentru modelul acrilice, aici sta MICA de particule din interiorul modelului poziţia şi poate străluci şi stralucesc. Sigiliul final cu strat de top oferă acrilic ca unghii gel pentru strălucire maximă şi protecţia de lungă durată de unghii.


Feedback
+
Evaluări generale
4
Rezumat
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional