Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Stickere
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Sclipici French - Nail franceză cu top colorat unghii autocolant
Detalii
+

Franceză unghii odată altfel se angajeze cu Crea sclipici franceză unghii autocolant. În loc de clasic alb Vârful unghiilor este găsit cu acest Varianta spumante arta unghiilor cu grafic sau florale. Franceză de top face faţă cu uşurinţă pe unghii modelat lipite şi sigilate.

Aplicarea strălucitoare abtibilduri francez este uşor. The Cui este ca de obicei amenajate sau modele cu acril sau gel. Este că forma finală a constatat, suprafaţa este curăţat, a unghiilor farfurie trebuie să fie fără praf şi uscat. Motivul dorit din gama de Abtibilduri francez cu sclipici va fi tras uşor din suport de hârtie, ideală Aceasta este o pereche de pensete. Abtibilduri care va apoi partea de sus a unghiei locul şi uşor apăsat. Acest lucru este franceză Unghii de arta cu efect de sclipici deja aproape gata. Pentru durabilitate de lungă durată pe sigiliu, de exemplu cu etanşare gel face unghiilor. Acest lucru se aplică în strat subțire şi călit în lumină UV.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional