Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Stickere
Aerograf unghiilor autocolant floare - unghii arta stil profesional
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Flori pot fi cu autocolant de unghii aerograf evoca în clipi din un ochi profesionist desene pe unghii. Tatuaje de arta unghiilor sunt aproape imposibil de distins tehnologie la prima vedere de airbrush reale şi asigură culori vesele pentru un punct culminant pe unghii naturale şi artificiale.
Airbrush unghiilor autocolant lung floare pe unghii şi fiabil ia deţin, unele cerinţe de bază trebuie să fie îndeplinite. Cui ca de obicei va fi pregătit, amenajate şi modelate şi dosar. A unghiilor farfurie este perfect amorsate cu Culoare dorit de arta unghiilor autocolante pot fi lipite. Pentru aceasta, cu atenţie scoate motivul dorit de suport de hârtie şi pune-l în locul dorit pe unghii. Uşor apăsând pe autocolant este ataşat. Designul unghiilor, care pot fi asamblate individual de motive, este completă, un sigiliu asigură stabil deţine şi strălucire de durată. Utilizat ca un strat de top, alternativ unghiilor pot fi acoperite cu lac.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional