Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Stickere
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Abtibilduri holografic - arta unghiilor colorat, izbitoare
Detalii
+

Dacă jucăuş sau grafic - face fantezie motive care au de oferit holografic unghii autocolant arta unghiilor în nici un caz special. Poate motive autocolant după cerere pe unghii aranja individual şi complet. Holograma Autocolante sunt pur şi simplu lipit pe şi în cele din urmă sigilate.

Deci pentru un unghiilor profesional arta se potrivesc unghiilor autocolant holograma, Cine are chestii la catcher, de asemenea, cui trebuie să sine perfect în scenă fi utilizate. Pentru a face acest lucru, de obicei pregătirea temeinică este necesară. Unghiile naturale sunt amenajate, lustruit si apoi atent în Pictat de culoare la alegere, modelul poziţia cuie şi la sfârşitul Colorized. Mici pot acum pe curată şi uscată unghiilor farfurie Abtibilduri sunt aranjate. Motive individuale sunt de folie de transportator trase şi plasate pe unghii. Are loc fiecare Abtibilduri se face apăsând uşor pe răspunderea. Pentru designul unghiilor permanent frumoasa şi care conţine mult timp crearea la sfârşitul este sigilat. Aceasta poate fie Strat de top sau clar lac folosit.

Feedback
+
Evaluări generale
5
Rezumat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional