Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Stickere
Unghii autocolant holograma star - Nail noi pentru unghii frumoase
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Arta unghiilor uşor poate fi Star crea unghiilor autocolant holograma. Tatuaje auto-adeziv unghiilor poate cu uşurinţă stick pe ei înşişi şi să ofere individuale şi fericit Nail design pe natura şi model de unghii de locaţie. Un sigiliu garantează că rezistenţă de durată.
Holograma este important pentru aplicarea unghiilor autocolant stea bine pregătit unghiilor. Unghia naturala este manicured şi în formă, Ca de obicei cu o curba C construita model de unghii de măsură. Pe terminat Suprafata unghiilor, care trebuie să fie curată, fără praf şi uscat, sunt Dorinţa de lipici motive de auto-adezive autocolant. Acestea pot fi elimina pensetă din filmul de sprijin şi la locul dorit locul. Dacă este necesar după corectate cu unghii cleşte sau Pile de unghii fi. Unul este recomandabil pentru durabilitate de nail art-Abtibild de durată Sigiliu ca un finisaj. Un strat de top este potrivit călit în lumină UV, va haina clar poate fi folosit.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional