Vă facem cadou cheltuielile de transport! La o valoare a comenzii de peste 119 € * numai la expediere prin DHL către

Categorii

Produsele marcate cu această siglă au fost certificat de către TÜV Süd.

Tu esti aici Nail Art / Strasuri

Strasuri

Strasuri unghii swarovski şi nail art cu strasuri

Ștrasurile sclipitoare sunt minunate. Ele captează lumina și o reflectează în mii de fațete strălucitoare, creează un curcubeu de culori, un joc de lumini și umbre fermecător. Pietrele prinse în metale prețioase sunt bijuterii superbe pe mâinile femeilor. Mâinile împodobite cu inele sunt de o atracție elegantă când pietrele prețioase își revarsă strălucirea asupra lor. Dar pietrele prețioase precum safirul, rubinul, smaragdul sau diamantele sunt rare și scumpe, fiind adesea înlocuite cu pietre artificiale, ștrasuri. Ștrasurile, utilizate des pentru împodobirea îmbrăcămintei, și-au găsit locul și în designul unghiilor. Ștrasurile emană o strălucire fermecătoare. Aceste bucățele de sticlă sclipitoare vă stau la dispoziție în toate culorile și formele dorite. Vă oferim în sortiment ștrasuri în formă de inimă, de picătură, de triunghi, de flori delicate, de stea, fluturaș, semilună, lacrimă sau jumătăți de perlă. Ștrasurile se fixează pur și simplu în lac sau în gelul UV înainte de întărirea acestuia. După întărirea lacului de unghii sau a gelului ștrasurile sunt fixate. Aplicați ștrasuri și veți fi încântată de frumusețea unghiilor! De ce să nu asortați decorarea unghiilor la bijuteriile pe care le purtați? Ca toate produsele pe care vi le oferim, și ștrasurile provin direct de la fabricant. Produsele noastre sunt produse oiginale de înaltă calitate. Le puteți achiziționa în ambalaje de diferite mărimi, adaptate necesarului dumneavoastră în salon sau acasă. Pentru saloane de manichiură achiziționarea de ambalaje mari e bineînțeles mai economicoasă.
Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional

Nr articole ar putea fi găsite corespund criteriilor de căutare. Vă rugăm să alegeţi un cuvânt de căutare diferite şi să încercaţi din nou.
Ai o sugestie pentru un element nou? Sunteti bineveniti sa ne anunţa.