Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Strasuri
Nail arta ecran metalic - diverse forme de design mare
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Stele, picături şi alte motive în aspectul metalice sunt sortate în ecranul rotund. 12 diferite motive poate fi uşor pentru a elimina şi pur şi simplu sunt inserate în umed gel sau acril. Cu intarire depunători obţine puterea lor, un sigiliu asigură strălucire durata şi mult ţine.

Deponenţi pus retuşuri pentru fiecare unghie si pot fi prelucrate cu alte arta unghiilor la elemente de design unghii excepţionale. Motive mici în ecranul metalic arta unghiilor - diferite forme sunt pur şi simplu un strat umed de gel inserate în. Deponenţi, cum ar fi pietre cu transparente sau colorate geluri poate fi procesat. Am vindecat stratul de gel, primeşte elementul metalic sale prindere fermă. Eliminarea din fereastra de afişare este mai uşoară cu pensetă. Cu acest echipament, motivul poate fi plasat, de asemenea, ideală pe unghii. Un gel de sigilare se aplică pentru o durată deţin în modelarea şi luciu puternic dorită de unghii. Strat de top este apoi vindecat sub lampa UV. Cu cleaner şi Zellette, poate elimina stratul de sudoare şi unghiilor gets sa finisaj lucios.

Dimensiuni
+
0.06 Metri (m)
0.06 Metri (m)
0.009 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional