Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Strasuri
Nail arta neon metalice de afişare - plăci pentru frapant de design
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Culori neon sunt întotdeauna populare în arta de unghii dacă o creaţie de unghii strălucitor este proiectat. Cu 12 culorilor în unghiilor artă metalice neon de afişare este o gamă largă de inserturi disponibile. Cum ar fi pietre, elementele de gel de umed sunt încorporate şi apoi intarit.

Plăcile de neon pot fi încorporate din cauza înălţime redusă în orice acrilic sau gel strat. Avans de unghii este tratat ca de obicei şi modelat. Unghia naturala este depusă şi înăsprită, un grund oferă ideal a stratului de grund. Depunătorii la ecranul metalic neon unghiilor arta sunt inserate în stratul dorit, încă umed de gel şi călit. Unghii acrilice este folosit, de asemenea. În conexiunea pentru unghii este construit în continuare şi în cele din urmă a lucrat cu etanşare gel permanent stabil şi lucios. Plăcile de neon poate, precum şi ca material de căptuşeală colorate modelul trebuie încorporate în transparente şi pot fi combinate perfect cu alte elemente de arta unghiilor.

Numai pentru uz profesional / A se aplica numai pe unghii tehnice sau pe stratul de construcţie

Dimensiuni
+
0.06 Metri (m)
0.06 Metri (m)
0.009 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional