Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Strasuri
Pietre de cristal display (rotund) 1 mm - stralucitoare strasuri

Detalii
+

Cererea de argint margele de pe ecran este foarte simplu. Efectele nobil, care evoca astfel, aproape nelimitate. Deponenţii ca piese individuale, în grupuri sau în diverse dimensiuni pot fi aplicate pe unghii împrăştiate. Uşurinţa de utilizare şi convenabil de ştergere de afişare este deosebit de utilă.
Înainte de a vă afişa proiectarea de arta unghiilor cu perle din pietre de cristal (rotund) 1 mm, unghii este configurat ca de obicei. Pe unghia naturala amorsate, curba C dorit este format din straturi. În strat final încă umed, acril, fibra de sticla sau gel sunt plasate apoi pietre. Perie cu gel este umezit, stick pietre uşor de perie şi pot fi plasate pe unghii. De întărire sub lumină UV gel sau aer uscat pentru straturi acrilice model, pietre sunt stabile responsabil pe unghii. Shine oferă suport permanent si in plus un sigiliu. Special gel este saturat de aplicat unghii şi vindecat. Prin aplicarea de curăţare şi lustruire-rezistent la zgârieturi primeşte dorit strălucire durata finlandeză.

Dimensiuni
+

0.025 Metri (m)
0.005 Metri (m)
0.025 Metri (m)

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional