Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art / Tatuaje unghii
Colorat stil francez din tatuaj - colorate de unghii nail art pentru lipit
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Inimile şi stele în fericit Regenbogenfarben sunt ideale, potrivite pentru unghii colorate şi inteligent moda. Aplicarea unghiilor tatuaje colorate stil francez este foarte uşor. Stickere auto-adeziv unghiilor sunt uşor de aplicat şi pentru o mai bună Valabilitate sigilate.


Astfel unghii tatuaje colorate stil francez pe unghii permanent şi fiabil adere, bun de pregătire este necesar. Cui este cum de obicei amenajate în formă şi construit în cadrul locaţia de model. Pe suprafaţa a terminat, curat abtibilduri mici pot acum complet se poziționează în conformitate cu cererea. Motive dorit din care sunt Înregistrat transportatorul film cu o pereche de pensete, tăiate, dacă este necesar în forma şi set de unghii curate. Încorporarea, de asemenea, este posibil în gel de umed. Materialul de exces autocolant poate, dacă este cazul, cu Eliminaţi fişierul. Astfel arta abtibilduri lung şi fiabil pe unghii stick un sealer ar trebui să fie aplicate ca un finisaj. În funcţie de unghii Potrivit pentru un lac sau un strat de top. Stratul final prevede unghii permanent frumoase cu unghii imaginativ de tatuaje în culori luminoase.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional