Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Unghii autocolant pătrate - si tipare circulare - arta unghiilor colorat grafic
Detalii
+

Cu unghii autocolant caroseriei şi Circulara modele devine Joaca de copil unghiilor design. Motivele sunt lipite doar pe unghii şi sigilate. Motive individuale, în culori diferite sunt disponibile, poate fi pentru o varietate de combina creatii de arta unghiilor unic.
Înainte de a aplica abtibilduri au unghii ca de obicei pregătite fi. Când unghia naturala este o manichiura meticuloasă, apoi, va cui în forma dorită depusă şi poate fi amorsate. The Model unghii capabil este construit ca de obicei cu acril sau gel şi sub formă de Adus. Pe placa de curat, fără praf şi uscată unghiilor, el poate acum Unghii autocolant pătrate - şi modele circulară poate fi blocat. Obiectul selectat va cu atenţie deduse din film - de exemplu cu o pereche de pensete - şi pe unghii set up. Răspunderea este creat apăsând uşor. Este că Arta de unghii cu tatuaje vesel de culoarea unghiilor finalizat, poate unghii fi sigilate. Un strat de top este ideal, alternativ, de asemenea, o Clare fixa abtibilduri şi unghiilor cu strălucire de durată trage peste.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional