Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Unghii autocolant vara - nail art autocolante pentru sentimentul de vara
Detalii
+

Unghii autocolant vara cu motive suculent de fructe, flori, Act palmele şi inima de culori puternice, în special vesel şi frapant. Pentru arta de unghii vara sunt Nailsticker perfect şi uşor pentru a fixa pe unghii. Un sigiliu ca un finisaj asigură o durată deţine.
Păstra arta unghiilor unghii autocolante vara pare set profesional cu unghii lungi trebuie să fie pregătit bine. Cererea este posibil pe unghii naturale cat si artificiale. Unghii este manicured, sau modele, şi apoi depuse în formă. Culoare de acoperire de tot felul sunt potrivite ca hidroizolatie pentru autocolant Nalart în vara design, discret şi culori prea puternice sunt la fel de potrivite. Pe suprafaţa curată a unghiilor, motive individuale mici ca solicitate sunt plasate şi uşor apăsat. Aici cele mai bune o pereche de pensete, cu care tatuaje unghii pot fi eliminate din filmul de transportator este potrivit ca echipamentul de lucru. Astfel încât băţ lung abtibilduri pe unghii, un sigiliu formează sfârşitul modele de unghii. Un gel de sigilare este potrivit ca un finisaj, sau chiar o haină clară pentru protecţie şi strălucire a unghiilor poate fi aplicat.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional