Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Folie Leopard - uite la modă junglă pentru lipirea de unghii
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Folie de unghii Leopard acţionează ca o arta de unghii sălbatice şi exotice în acelaşi timp şi un complement perfect pentru tinuta sexy provocatoare. Filmul este cu folie adezivă fixe si poate pe natura ca sunt, de asemenea, utilizate pe unghii artificiale. Ca o acoperire completă sau unghiilor poate fi aplicat folie de decor de artă în diferite Varianta. Durabilitate şi luciu factor va creşte un sigiliu.
Aplica folie de unghii în aspectul de Leopard, cui trebuie să fie curate şi uscate, curate cu curat şi Zellette degresarea unghiei în acelaşi timp. Acest lucru este important pentru o bună aderenţă mai ales cu unghia naturala. Folie adezivă se aplică în strat subțire pe unghiei. După o perioadă scurtă de timp, acest lucru modifică lui Culoare de la Milky la transparente, apoi folie de unghii este plasat şi apăsat cu turbulenţă la faţa locului sau betisoarele lemn de trandafir. După câteva secunde de lipici sa uscat, protector poate fi eliminat. Cui este apoi decorat sau în cele din urmă sigilate. Constructii gel poate fi folosit pentru aplicarea de folie pe unghii artificiale. Gel transparent sa se intareasca putin, apoi filmul este apăsat şi gelul se intareste complet. Aici este important să se retragă filmul de transfer cu un şoc. Cui este apoi complet stil şi terminat cu strat de top.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional