Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Unghii tatuaje stil francez ornamente de argint - franceză Nail
Detalii
+

Unghii tatuaje stil francez ornamente de argint aduce aspectul francez nou pe unghiile naturale şi artificiale. Argint Ornamente poate fi blocat la vârful unghiei si cu multe altele Elemente de arta unghiilor pot fi combinate. Dacă unghiile naturale sau artificiale, acrilic sau Gel de modelare, argint autocolante franceză sunt întotdeauna o alegere bună.

Astfel încât stilul unghii tatuaje francez ornamente de argint lung ţineţi pe unghii şi optim vin în vigoare, unghii este pregătit ca de obicei. The Unghia naturala este depusă pentru modelarea şi reconstruit cu acril sau gel. Abtibilduri alese vor fi plasate pe motivul terminat unghiilor şi uşor apăsat, orice exces cu un fişier sau un Unghii cleşte sunt eliminate. Una oferă lungă deţine pe unghii Sigiliul final ca un finisaj. Această măsură este, de asemenea În cazul în care arta abtibilduri aplicat la unghia naturala. aici de exemplu o haina clar, este recomandabil să se protejeze unghia şi unghiilor tatuaj şi oferă strălucire de durată.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional