Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Designul unghiilor / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Unghii autocolant valuri - arta unghiilor inteligent în valuri individuale
Detalii
+

Valuri şi piroane sunt atenţia-grabbers reale unghii. Abtibilduri permite valuri fără prea mult efort Crearea de dumneavoastră model de proiectare în aspectul de valuri. Auto-adezive și durabil crearea unic unghii pe unghiile naturale şi artificiale abtibilduri.

Înainte de a unghiilor autocolant valuri pe lipici unghii, deci este cum acest a trăit cu o manichiura sau un model de locaţie este pregătit. Este unghii construit şi netezite suprafaţa şi curăţaţi nail art autocolante poate luate cu ajutorul unei pensete din film back şi pur şi simplu lipit pe. Este recomandabil să decidă ce modele sunt pentru a fi construit. The Folie va fi uşor cu un Konturknipser în forma dorită Adus. Supernatants după lipire vor fi eliminate cu Pila de unghii. Atât de mult timp şi fiabil pe unghii sunt autocolante auto-adezive, Folosind un finisaj adecvat este recomandat. Lac sunt potrivite sau chiar un strat de top este intarit in unitate lumina UV.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional