Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017

Produse cosmetice

Filter articles
1 2 3
Parul cu gheare Elina set de 2 buc Produse cosmetice Parul cu gheare Elina set de 2 buc
0,99 € *
Elina gel de duş med 250 ml miere pepene balsam Produse cosmetice Elina gel de duş med 250 ml miere pepene balsam
1,09 € *
0,44 € / 100 ml
Gel de dus Elina balsam de med 250 ml Produse cosmetice Gel de dus Elina balsam de med 250 ml
1,09 € *
0,44 € / 100 ml
Sabrina creion Produse cosmetice Sabrina creion
0,92 € *
-18%
Nivea volume sampon senzaţie 50ml Produse cosmetice Nivea volume sampon senzaţie 50ml
1,43 € *
Set pieptene Produse cosmetice Set pieptene
1,07 € *
-23%
Fructe de Luxry Elina dus 300ml Produse cosmetice Fructe de Luxry Elina dus 300ml
1,30 € *
-6%
Indigo fard de pleoape duo 4 g Produse cosmetice Indigo fard de pleoape duo 4 g
1,86 € *
250 ml gel de dus Litamin Produse cosmetice 250 ml gel de dus Litamin
2,04 € *
0,82 € / 100ml
Indigo albastru rimel 2,5 ml Produse cosmetice Indigo albastru rimel 2,5 ml
2,08 € *
Lapte de baie cu bule Elina miere 1000 ml Produse cosmetice Lapte de baie cu bule Elina miere 1000 ml
2,13 € *
2,13 € / 1000 ml
3 vreme Taft fixativ 75 ml Produse cosmetice 3 vreme Taft fixativ 75 ml
1,53 € *
2,04 € / 100 ml
-23%
Gene false Produse cosmetice Gene false
2,29 € *
Porumbel Pfelgedusche 250 ml Produse cosmetice Porumbel Pfelgedusche 250 ml
2,30 € *
Nivea lichid mână săpun 250 ml Produse cosmetice Nivea lichid mână săpun 250 ml
2,41 € *
Nivea de dus 250 ml Produse cosmetice Nivea de dus 250 ml
2,85 € *
Duş Adidas Produse cosmetice Duş Adidas
2,96 € *
1,18 € / 100 ml
YOUMAXX pedichiura tep separator 12 pereche Produse cosmetice YOUMAXX pedichiura tep separator 12 pereche
Pret de la 3,07 € *
Schauma anti-mătreaţă sampon 400ml Produse cosmetice Schauma anti-mătreaţă sampon 400ml
3,18 € *
7,95 € / 1000 ml

Vă rugăm să selectaţi corespunzătoare sub-categorie a Produse cosmetice:

Make up şi machiaj
Un ten plin de prospețime are un aspect vital și sănătos. Produsele make up cu ingrediente naturale pe care vi le oferim dăruiesc tenului dumneavoastră prospețime naturală. Produsele nu conțin aditivi chimici și se disting prin minereurile și uleiurile naturale care vă răsfață tenul și îl îngrijesc, dând naștere unui zâmbet mulțumit pe buzele dumneavoastră. Make up şi machiaj fond de ten natural pentru o piele sănătoasă rimel, ruj, pulbere şi crema ieftine cumpărături în magazinul online.
Ingrijirea parului
Pentru a-și menține aspectul frumos și sănătos sau pentru a și-l redobândi în cazul deteriorării, părul are nevoie de îngrijire. Produsele noastre cosmetice de îngrijire a părului conțin substanțe nutritive obținute din extrase de plante, care hrănesc părul și pielea capului. Vă oferim o gamă completă de produse, de la șampoane și balsamuri de păr la măști cu tratamente reparatoare. Și pentru realizarea coafurii în stilul dorit vă punem la dispoziție produsele necesare, cu ingrediente naturale.
Ingrijirea pielii
Pielea este supusă în continuu influenței unor factori de mediu precum căldura, frigul, umezeala sau a unor produse chimice. Menținerea curățeniei sale prin spălare nu este suficientă. Îngrijirea pielii este esențială, iar pentru aceasta vă recomandăm produsele cosmetice naturale pe care vi le oferim în sortimentul magazinul nostru online. Ele protejează pielea, o hidratează și o hrănesc cu substanțe nutritive valoroase.
Produse wellness
În aceste vremuri dinamice și agitate relaxarea și îngrijirea corporală sunt indispensabile pentru menținerea sănătății trupului și spiritului. Și din acest motiv, domeniul wellness se bucură de tot mai mare popularitate și crește permanent în diversitate. Pentru a spori confortul ședințelor și tratamentelor dumneavoastră de wellness, am introdus în sortimentul nostru produse selectate cu grijă, care vor contribui la crearea unei oaze perfecte de relaxare și confort, pentru armonia trupului și a sufletului.
Produse cosmetice bio - cosmetica naturista de cea mai buna calitate
Frumusețea și atractivitatea nu sunt mereu în întregime rezultatul naturii. Și cea mai frumoasă plantă s-ar ofili dacă nu ar fi îngrijită și udată. Același lucru se întâmplă și cu pielea sau părul unei femei, dacă nu se bucură de îngrijirea necesară. Îngrijirea frumuseții este deci indispensabilă, iar alegerea produselor cosmetice adecvate foarte importantă. Vă oferim în magazinul nostru online o selecție de înaltă calitate de produse cosmetice naturale, produse de îngrijire a pielii și parfumuri. Lăsați-vă răsfățate de ele și transformați-le în complicele dumneavoastră în lupta împotriva urmelor timpului. Veți constata rapid că un aspect îngrijit al corpului se răsfrânge pozitiv și asupra stării sufletești, sporind sentimentul pozitiv de încredere în sine.

Cuvântul ”cosmetică” provine din greaca veche, unde era folosit cu sensul de ”a împodobi”, ”a aranja”. Sensul actual al cuvântului a pătruns în secolul al XIX-lea din Franța în Germania, fiind utilizat pentru a denumi tot ce servește la curățarea, îngrijirea și înfrumusețarea corpului și a părului. Produsele cosmetice curăță pielea și părul de murdărie și transpirație și le îngrijesc, sprijină funcția de autoprotecție a pielii prevenind îmbătrânirea acesteia și, nu în ultimul rând, ne pun în valoare înfățișarea și ne învăluie într-o mireasmă plăcută.  

Vă putem la dispoziție în magazinul nostru online un sortiment bogat conținând toate produsele cosmetice de care aveți nevoie pentru îngrijire și înfrumusețare. La alcătuirea sortimentului am pus accentul pe produse cosmetice naturale, care nu conțin substanțe nocive. Alegeți dintr-o mare varietate de produse, de la creme diverse la fonduri de ten, de la creioane de ochi la balsamuri de buze. Produsele noastre vă vor convinge cu siguranță.

În plus, vă oferim parfumuri care vă vor inspira și numeroase produse și accesorii din domeniul wellness. Învăluiți-vă într-o mireasmă decentă sau puneți-vă în valoare personalitatea printr-un parfum intens. În secțiunea de parfumuri veți descoperi cu siguranță aromele preferate, de la parfumuri ușoare și decente recomandate pentru locul de muncă la notele tari și seducătoare pentru apariția fermecătoare de pe parcursul serii. Pătrundeți în universul magazinului nostru, unde puteți comanda produsele preferate la orice oră. Nded –un singur magazin pentru toate produsele.     

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional