Certificate magazin online
Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Peste 150 LED geluri
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Produse cosmetice
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Axe Deospray 150 ml - parfum unic de fiecare zi pentru barbati
Detalii
+

"Speciale pentru pe diferite mirosuri de Axe Deospray 150 ml sunt compoziţii diferite, care se unesc pentru a arome unice. Pe lângă efectul fiabile de deodorant împotriva sudoare miros si umezeala axilar, parfumul face neuitat produsului şi, de asemenea, utilizatorul.
O Deospray - multe parfumuri
Dacă fructe proaspete şi de sex masculin şi în Varianta de "Apollo", bine Woody şi iarbă proaspătă în parfum de "Spatiu" sau fructe şi la acelaşi timp fin oak în Deospray "Matur" - Deospray Axe pentru bărbaţi îndeplinesc îndatoririle sale ca schweißhemmer perfect de 150 ml. O impresie unică pentru nas care forme de neuitat sunt o - Deospray Axe pentru bărbaţi, cartelă telefonică pentru nas face combinaţii individuale de parfum coroborat cu miros distinctiv de fiecare om.
Utilizarea zilnică pentru zilnic parfum
Deospray Axe pentru barbati pot fi aplicate în fiecare zi în fiecare parfum disponibile. Spray de corp este aplicat după duş dimineaţa curată şi uscată pielea de sub subsuori. Formularea hipoalergice cu efect anti-perspirant produs de îngrijire a pielii şi în acelaşi timp protejează împotriva axilar umezeala şi neplăcute sudoare mirosuri. Sfat: la domiciliu care toate variantele de mirosuri Axe poate da imediat sa de spirit de potrivire parfum.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional