Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Dove Deoroller 50 ml - zilnic proaspete şi fiabile de întreţinere
Detalii
+

După fiecare duş, folosirea unui deodorant face parte la procedura de zi cu zi. Uşor şi durabil Dove roll-on protejează 50 ml de sudoare şi umiditate unt de subsuori. Produsul este disponibil in diferite mirosuri şi se desfăşoară efectul imediat dupa pictura în armpits.
Nisa şi proaspete - fiecare zi
În maşina de Dove, de asemenea, eficientă îngrijire componente sunt incluse pe lângă ingredientele rezistent la sudoare. Nu atât în Deo roll-on "frumuseţea finisaj" mica minerale cu proprietati reflectorizante lumină şi piele supla, sunt în cilindrul deodorant "Proaspete" ceai verde si castravete combină un amestec eficient şi uşoară, săruri de aluminiu sunt complet eliminat. Ambele produse oferă protecţie fiabilă împotriva transpiraţiei şi umiditatea axilar în afară de îngrijire atentă pentru 24 de ore.
Uşurinţa de utilizare - lung efect
Role de Dove 50 ml este pur şi simplu şterse după duş pe pielea curată şi uscată sub axile. Dacă este necesar, procesul poate fi repetată de asemenea. Produsul este complet uscat, rezistent la sudoare ingredientele pentru multe ore şi de a proteja zuverlässgi impotriva umezelii si mirosurile neplacute. Perfect este mic deodorant roll-on pentru pe energie sau pentru întreținere după exerciţiu. Dimensiune scăzut merge deodorant de ambalare în genţi de mână mică.
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional