Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Adidas 250 ml - relaxant şi revigorant duş femei
Detalii
+

Unul este toate nuanţele de Adidas duş femei 250 ml împreună, şi anume efectele piele-cultivarea şi hrănitoare de formule inovatoare. Duş de curăţare elimina sudoare şi murdărie sprijină echilibrul natural al pielii manta.
De menta rece la fructe portocaliu
Femeile Adidas dus 250ml este disponibil în cinci aspecte diferite. Varianta de "Proaspete" conţine răcoritoare Mint pentru un început vitale de zi, în "Happy" îngrijire duş fructe extracte asigura buna dispozitie toată ziua. Suplimentare de umiditate pentru pielea uscata oferă valoroase bumbac lapte la dus de îngrijire "Protect", esenţe de flori oferi relaxare în formularea "Relax". "Vitality" include masaj margele si miroase răcoritoare şi fructe portocaliu cu o sugestie de mosc.
Curăţare şi întreţinere-fiecare zi
Adidas duş femei 250 ml sunt ideale pentru uz zilnic şi duş dimineaţa. Mici Cantitatea îngrijire duş va răspândi uşor pe corp, în contact cu apa creeaza o spuma cremoasa unic, care curăţă şi îngrijeşte de. O aroma placuta pe piele, care durează şi durează şi se desfăşoară efectul său rămâne - în funcţie de selectat parfumuri şi îngrijirea varianta - după un duş aprofundată off spuma. Dupa dus, pielea se simte netedă, supla si curat.
viscozitate
+
subțire mediu gros
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional