Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 149 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea parului
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Alpecin sampon 200ml - ingrijirea parului pentru Culoare şi bogăţie de tuning
Detalii
+

Consolidarea culoarea naturala a parului si suprapunerea de prima părul gri sunt punctele forte ale sampon Alpecin 200 ml de tuning. Pigmenţi intens ajuta fiecare fir de păr se spală cu păr, timp pentru a obţine lui colorat.

Efect de culoare - culoare tuning pentru păr

Rădăcini de păr sunt mai mari, chiar mai mult îşi pierd capacitatea de la formarea de melanin pigmenţi care dau parul de culoarea sa naturala. Parul arata tot mai gri în toate elementele sale. Pigmenti de culoare în sampon Alpecin 200 ml de tuning completa această pierdere și asigurați-vă că colorarea părului lung menţinerea, în acelaşi timp parul întunecate şi frumos.

Cofeina complexe - nici o şansă pentru pierderea parului

De asemenea, o condiţie este subţierea caderea parului de parului. Acest lucru poate fi împiedicată de Complexul în tuning de şampon cu cofeină puternic. Ingredientele active activează rădăcina părului, consolida-o şi chiar şi stimula cresterea parului. După un timp de expunere de aproximativ două minute cofeina Alpecin este deja detectabile în rădăcina şi lucrează acolo. În acelaşi timp - aceasta combinatie, Alpecin este intens şi uşoară sampon tuning 200ml cel mai bun potrivite pentru utilizarea zilnică în păr.


Dimensiuni
+
0.043 Metri (m)
0.069 Metri (m)
0.154 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional