Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea parului
Clipuri de păr Elina + clipuri în 24 el set de 5 cm
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Clipuri şi cleme sunt întotdeauna necesare pentru parul mai lung. Chiar şi moderat de tunsoare scurtă este acordat fluier speciale cu aceste accesorii. Acesta oferă discret deţine clip parului set 24 + clipuri Negru / maro 5 cm de la Elina.

Clemă sau clip - ceea ce este, atunci când?

Diferenţe sunt între clip de păr şi părul clip pe unul din Dimensiune, dar, de asemenea, în mod. În timp ce clema este împins păr între cele două părţi metalice sub tensiune, parul sub tensiune este fixata în clip. Astfel, clipul oferă firma deţine toroane chiar mai puternic. Terminale pot fi inserate discret pentru a remedia toroane slab sau prea scurt. Merge bine cu clipul, cu toate acestea, această fixare este de a vedea mai clar.

Păr ton pe ton pentru păr subtile de design

Tonuri de negru şi maro sunt în părul negru discret sau chiar invizibil la o parte. În lumina de păr, în special păr clipuri prin grosimea materialului scăzut observat cu greu. Clipurile sunt, apoi, de asemenea, pentru a vedea, încă Dimensiune şi forma simplă discret şi pur şi simplu. Pentru a repara parul clip sau scoabă, în funcţie de structura părului, încercaţi să utilizaţi un produs de styling în plus. Balsam sau spray sunt de asemenea potrivite ca gel sau ceara.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional