Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea parului
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Gheare de păr Elina set de 4 - accesorii de par pentru par lung si scurt
Detalii
+

Gheare de păr sunt un accesoriu util nu numai în părul lung, de asemenea, scurt coafuri sunt botezat cu accesorii practice par si styling. Culori Negru şi Brown el participa în gheare de păr utile în 4 set deosebit de discretă.


Gheare de păr în păr lung

Ca, parul lung este rezumate la una sau mai multe împletituri sau purtat ca updo. Nu întotdeauna lungimea de păr pentru a da ei este, că toate direcţii de acţiune pentru a găsi opri complet şi definitiv în coafura. În acest caz, obţine gheare de păr în joc şi direcţii de acţiune individuale în păr de fixare. Un Breton mai scurt sau diferite lungimi de bucăţi de păr pot fi integrate în mod eficient şi armonios în salonul.

Parul scurt - opţiuni de coafura mai mult decât ai crezut!

Posibilităţile de coafura, sunt în păr scurt este mai restrânsă decât crezi. Pe lângă salonul tradiţional cu balsam, ceara sau gel, gheare de păr puteţi crea interesant în toate dreptul de locuri la efecte amuzante. Astfel un fel de updo poate fi, de asemenea, cu părul scurt evoca sau crea lungimea parului combinate individuale. În timp ce ghearele în maro păr negru foarte discret şi sunt practic invizibile în mai uşoare par amuzante efect sunt obtinute atunci când el a stabilit cu gheare de păr folosit 4 ca un catcher.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional