Noastre linii de asistenţă telefonică: +49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
Peste 150 LED geluri
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
La o valoare de ordine de 65 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea parului
Elina păr gheara - blocare părul lung şi luxuriante

Detalii
+

Acest gheare de păr în Negru şi maro, cu o dimensiune de 8 x 3.5 cm fiecare aminteşte de o coajă scoică. Paranteze largi sunt deosebit de bine adaptate pentru a stabili lungi şi luxuriantă de păr pe partea din spate a capului.

Stabilă de primăvară şi gheare curbate

Gheare de păr obţine strâns în păr de primăvară puternice care deţine împreună două gheare, precum si prin forma curbată. Acest tines individuale interblocare şi asiguraţi-vă că parul nu poate aluneca afară. De asemenea, gheare de păr rămâne în loc şi nu slabeste în istoria de poartă. Vazut din afara arata clip ca o coajă întredeschisă. Primavara este de a vedea, dar discret dispare prin Negru şi maro colorway.

În special potrivite pentru luxuriantă de păr

Acest păr gheare pentru păr luxuriantă şi dens sau buclele sunt dimensiunile 8 x 3.5 cm şi grosimea relativ masive. A un clip mare este necesară pentru a menţine părul că mulţi, chiar şi această accesorii pentru par destul de impresionant într-o gamă largă de păr la altul abia perceptibile. Cu păr scurt sau subţire, este recomandabil să se utilizeze o gheara de păr uşor mai subtile, care mai apoi pe el atrage atenţia.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€

nded internațional