Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea parului
Fixativ Nivea diamant de efecte straluceasca spumante în părul tău
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Nivea realizează diamant luciu fixativ extra puternic apăsat şi spumante strălucească efecte în păr. Luciu diamant cu această linie de produse de styling de Nivea dă lungă aşteptare şi alimentează şi protejează părul deopotrivă.
24 de ore – se potrivesc perfect, perfect de îngrijire
Parul este expusa la multe influenţe externe şi lungime medie în principal pentru parul lung poate fi rapid fără vlagă, plictisitoare şi lackluster. Cu grijă şi ţineţi extra puternică, care oferă acest spray de păr de Nivea, se potriveşte perfect parul pana la 24 de ore şi este bine protejat împotriva razelor UV şi influenţele mediului. Nivelul de sistemul de protecţie specială keratina straturi păr fără adeziv sau să se plângă.
Uşurinţa de utilizare - lungă durată îngrijire
În mod ideal, lucrările de spray styling atunci când terminat souped-up parul la o distanta de 30 cm este pulverizat uniform. Cu susul în jos de pulverizare pentru volumul maxim. Parul este imediat protejate şi străluceşte în strălucire de diamant tipic Nivea fără uscare. Datorită ingredientelor atent selectate, parul nu este reclamantă sau lipite. Că puteţi vedea şi simţi. Fi eliminat puteţi spray de păr prin pieptănare uşor.
Nivea 250 ml Diamond gloss spray de păr este ideal pentru pe energie. Convulsii de sticla spray de la îndemână în sac şi locul în cele mai multe genţi de mână. Deci păr dacă este necesar poate reîmprospăta cu uşurinţă.
Dimensiuni
+
0.005 Metri (m)
0.005 Metri (m)
0.23 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional