Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 149 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea parului
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Nivea pentru bărbaţi sampon anti-matreata 250 ml de putere
Detalii
+

Matreata poate fi destul de supărătoare. În afară de ardere mâncărime care adesea merge cu ea, sunt pentru mulţi Bărbaţi adesea vizibile consecinţe devastatoare. Nivea bărbaţi are acum o Produs de îngrijire a pielii este proiectat cu grupurile afectate în mod constant menţine părul tău şi puteţi face eficient anti-mătreaţă: Nivea sampon anti-matreata Putere pentru bărbaţi de 250 ml.

Sistem patentat lichid clar

Puterea sampon impotriva matretii cu patentat lichid este clar sistem echipat, care combate eficient matreata. Deja la prima Samponare se desfasoara sale eficiente, formula astfel încât solzi mai puţin direct. Ingrediente active care asigura scalp înapoi în dispozitiv de echilibrul natural, determinând formarea de matreata natural va fi redusă. Pentru că ingredientele active în şampon sunt rezolvate, acestea pot în mod ideal pe scalp sunt distribuite, astfel încât un efect uniform.

Ingrijirea zilnica pentru parul mai puternic

În mod ideal, Nivea este zilnic puterea de anti-mătreaţă sampon pentru barbati 250 ml aplicate. Astfel formarea de mătreaţă nu poate doar reduse, dar, de asemenea, fi prevenit pe termen lung. În plus, sampon ofera ingredientele perfecte pentru întreţinerea de zi cu zi. Extractul de bambus incluse întăreşte părul de Abordare la sfaturi. După ce sampon este masat şi apoi s-a clatit parul se simte deosebit de puternic şi abundă în sănătate.

Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional