Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea parului
Nivea sampon 2 in 1 Express 250ml - sampon si balsam
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Dimineata se duce cea mai mare parte rapid, chiar şi în duş. Pentru curăţare temeinică şi suplimentare de îngrijire oferă sampon Nivea 2 in 1 Express 250ml. Sampon si balsam într-unul oferă Acest produs într-o singură trecere pentru păr în căutarea curat şi sănătos.

Wattle extract pentru a uşura pieptene

Toata lumea stie problema: ai folosit doar un sampon este adesea Fragil păr şi poate fi greu piepteni. Nici un moment stânga pentru un balsam suplimentare apoi Nivea oferă sampon 2 in 1 Express remediu de 250ml. Pentru lumina Pieptene proprietăţi oferă izolare extract de salcâm, luciu sanatos si o senzaţie de buna aduce lichid keratina în păr. Formularea blând în acest 2 în 1 produs de Nivea oferă aşa serviciu expres complet pentru Păr.

Doar un sampon pentru utilizare zilnica

Ca un sampon de curăţare, îngrijire ca o clătire - deci nu Nivea Sampon 2 in 1 Express, care datorită ingredientelor sale uşoară de zi cu zi Cererea este potrivit. O Cantitatea nuc-urilor este masat în păr, să o Einwirkzeigt scurt este bine spălată cu apă curată. Păr se simte instantaneu moale şi considerabil îngrijit. Ca supliment în continuare produse de ingrijire si styling la Nivea folosit este zilnic Rezultat perfect pe corp parul cu luciu sanatos.

Dimensiuni
+
0.035 Metri (m)
0.07 Metri (m)
0.2 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional