Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 99 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea pielii
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
400 ml lapte Nivea în corpul de duş - Hrăneşte pielea matasoasa moale
Detalii
+

Primul lapte de corp, care pot fi utilizate direct în duş, vine de la centrul de inovare al Nivea. Duş în organism lapte în 400 ml sticla acte direct pe pielea umedă şi asigură o senzaţie de piele netedă.

Formula inovatoare de ingrijire cu minerale din Marea Moartă

Minerale de mare conţin multe ingrediente active care fac deosebit de bine pielea. Combină într-o formulare noi in combinatie cu ulei de migdale valoroase, să menţină aceste substanţe vitale pielea umedă direct în duş. Activat de umiditate, mineralele pătrunde bine şi asiguraţi-vă că simt pielea considerabil moi şi îngrijite. Altfel necesară aplicarea loţiune după duş este eliminat.

Aplicaţie simplă direct în duş

Aplicarea Nivea în duş corpul lapte 400 ml este foarte simplu. După utilizarea gelul de dus, pielea direct în duş este Lubed sus şi încă o dată inundate cu apa calda. Astfel ingredientele devin active şi pentru a muta rapid şi durabil. După ce pielea este uscat ca de obicei, o crema suplimentare pot fi eliminate apoi. Acest produs de îngrijire a pielii este verificată pe lui compatibilitate pielea dermatologic. Prin abţinerea de la vopsele şi silicon în duş lotiune este bine la nivelul pielii, precum şi organismului de mediu.


Dimensiuni
+
0.091 Metri (m)
0.056 Metri (m)
0.21 Metri (m)
Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional