Noastre linii de asistenţă telefonică:
+49 (0) 2428/8198992
Certificate magazin online
3 ani garanţie pe toate dispozitivele
Cumpărare pe cont & mai mult
La o valoare de ordine de 129 €, noi vă va oferi costul de transport maritim!
Cadouri de la 49,00 €
Tu esti aici Produse cosmetice / Ingrijirea pielii
Lotiune de corp lavera
Culoarea imaginilor poate diferi.
Detalii
+

Vitamina C şi pură vitamina E in combinatie cu extracte de plante apos alcoolice și uleiuri esenţiale da intensivă şi protecţie a pielii.

Ei lotiuni de corp andra contin miere ecologica valoroase şi lapte ecologic şi hrănesc pielea suplă şi catifelată - pentru pielea vizibil mai echitabil. Rich organice ulei de migdale, miere ecologica, ecologice unt de Shea si vitamine menţine şi proteja pielea. Cremă moale de parfum este balsam pentru suflet şi dă un pic de soare - în orice moment al anului. De îngrijire a pielii eficiente, durabile şi naturale - în fiecare zi.

Emulsia lumina absoarbe rapid şi hidratează pielea durată intensivă. Reteta jumătate de andra asigură delicat momente de relaxare şi mângâieri simţurile cu amendă parfumate şi conjures până o piele moale catifelat.

Vă oferim şi mai multe produse din lavera in magazinul nostru, doar uita-te la magazinul nostru online, veţi găsi, probabil, dreptul de lucru.


Feedback
+

Nu sunt comentarii în această limbă pentru acest element.

Oferte exclusive.Doar pentru tine. Înscrieţi-vă acum voucher valabil până la 31.12.2012, odată ce un utilizator poate naviga de la cumpărare valoare de 40 €
5€
nded internațional